About

Waarom een podcast voor ambitieuze vrouwen?

Wie een blik werpt op de meest beluisterde podcasts in de Lage Landen, merkt het meteen op: podcasts in België en Nederland zijn overwegend mannelijk en wit. Daarom wordt het dringend tijd dat ook vrouwen hun verhalen vertellen via één van de snelst groeiende media van vandaag, de podcast. We hebben nood aan content van eigen bodem, in het Nederlands, met verhalen waarin wij onszelf kunnen herkennen. En met de podcast Wat Zij Wil laten we alle vrouwen aan het woord. Met inclusie als belangrijke waarde, willen we een community creëren van verschillende vrouwen die elkaar begrijpen en versterken, over de grenzen van leeftijd, etniciteit, religie of seksuele geaardheid heen. Female empowerment zoals het hoort.

Over de host

Hanan Challouki is een 27-jarige ondernemer, managing partner van het creative agency Allyens en co-founder van het internationale platform mvslim.com. Als experte inclusieve communicatie heeft ze de afgelopen 5 jaar innovatieve strategieën en campagnes opgeleverd aan klanten als Brussels Airport, Colruyt, VRT, KRO-NCRV en de Vlaamse overheid. Het leverde haar een pak ervaring en een plekje in de Forbes 30-under-30 op. Met deze podcast wil Hanan andere vrouwen motiveren om stappen te zetten en voor hun dromen te durven gaan.

Join the community

Meld je nu aan om deel uit te maken van een community van ambitieuze vrouwen en ontvang als eerste de nieuwste episodes van Wat Zij Wil in jouw inbox.